TIMETABLE

  • Fri, Oct 14
  • Sat, Oct 15
  • Sun, Oct 16
A Venue B Venue C Venue D Venue Shanti
space
Free Beach
Yoga
SUP Yoga Ryukyu Martial
Arts studio
Sunset
Yoga
Sunrise
Yoga
Murasakimura
6:00
7:00
8:00
9:00  

9:00 - 15:00

Yuya Sarashina

Go Sato

Chama

Shinnosuke

Masumi Lacoste

Ryu Ikue

Kathy

Noelle Kirishima

Intensive course

5 hours

 
 
 
 
 
10:00  
 
 
 
 
 
11:00  
 
 
 
 
 
12:00

12:00 - 13:00

DJ Yuji Iha

DJ

60 min

       
       
       
       
       
       
13:00

13:00 - 13:40

Fumitomo Yagi

LIVE

40 min

       
       
       
 

13:30 - 15:00

Nobuya Hashimura

Things you need to know as a yoga teacher

90 min

13:30 - 15:00

Keiko Frost

Hime Yoga

90 min

13:30 - 15:00

JOSE

KEEP THE FEET ON THE GROUND, working from the root… (Connection with mother Earth)

90 min

       

13:40 - 15:00

DJ KGO & DJ MOMO

DJ

80 min

       
   
14:00

14:00 - 14:25

Maya Hyashi

Beach Yoga

25 min

14:00 - 15:00

Ritsuko Tanaka

SUP Yoga ~ Ocean Exercise

60 min

 
 
 
   
   
   
15:00

15:00 - 16:40

DJ CALM

DJ

100 min

 

15:00 - 16:00

Rebecca

SUP Yoga

60 min

       
         
         
 

15:30 - 17:00

Etsuko Sugai

Yoga to let go

90 min

15:30 - 17:00

Nami

Yin/Yang Yoga Flow and Silence

90 min

15:30 - 17:00

Kazuya Yanagimoto

ASANA MANDALA Flow

90 min

15:30 - 15:55

Michelle

Beach Yoga

25 min

       
           
           
16:00    

16:00 - 17:00

Ritsuko Tanaka

SUP Yoga ~ Ocean Exercise

60 min

       
         
         
         
         
         
17:00  

17:00 - 18:00

Rebecca

SUNSET SUP YOGA

60 min

 

17:10 - 18:00

All star yoga instructors & DJ SINKICHI

Sunset Yoga ChillOut DJ Set

50 min

 
 
 
 
18:00

18:00 - 21:00

Makiko
Jikihara
and more

Indian Classic Dance Odissi dance

Yuya
Sarashina

CRISTAL NADA

ART OF YOGA

Misako Koja
and KojaBand
(Seimei Kobayashi、Dazoku、Gekko)

Misako Koja Ryukyu classic song Live Set

3 hours

19:00
 
20:00
 
21:00
 
22:00
 
23:00
 
24:00
A Venue B Venue C Venue D Venue Shanti
space
Free Beach
Yoga
SUP Yoga Ryukyu Martial
Arts studio
Sunset
Yoga
Sunrise
Yoga
Murasakimura
6:00

6:00 - 7:00

Jouei Yoshikuni

ZAZEN

1 hour

6:00 - 7:00

Sachiho Kojima

Feel the Oneness, Sound and soul meditation

1 hour

7:00

7:30 - 9:30

Go Sato

Yoga to loosen up in Okinawa time

2 hours

7:30 - 9:00

Shinnosuke

Hatha Yoga Deep Relaxation

90 min

7:30 - 9:00

Nami

Meditation Raja and Yoga Nidra

90 min

7:30 - 9:00

Keiko Frost

Be positive with Yoga! Chin up! Change your first impression by good posture

90 min

8:00
9:00

9:00 - 15:00

Kazuya Yanagimoto

Yasuhiro Yato

JOSE

Risa Nishiura

Intensive course

5 hours

9:30 - 11:00

Ryu Ikue

Correct adjusting and practice to deepen poses

90 min

9:30 - 11:00

Yuya Sarashina

Complete Sun Salutation

90 min

9:30 - 11:00

Masumi Lacoste

Lower chakra work

90 min

10:00

10:00 - 12:00

Ikki Bando

Vaikuntha yoga x Vaikunthas/ Yoga music Live set

2 hours

10:00 - 12:00

DJ fc∞py

DJ

120 min

     
     
     
     
     
     
11:00

11:00 - 11:25

Shizu Uchima

Kids Yoga

25 min

11:00 - 12:00

Rebecca

SUP Yoga

60 min

     
     
     

11:30 - 13:00

Etsuko Sugai

UBY 【Upper Balance Body Yoga】

90 min

11:30 - 13:00

Ma-ki

Chura Jura (Beauty and pure) Yoga Flow

90 min

11:30 - 13:00

Noelle Kirishima

Kriya and meditation to release anger that is hiding within

90 min

     
     
     
12:00

12:00 - 14:00

DJ VIVA GILBERTO

DJ

120 min

     
     
     

12:30 - 14:30

Yuya Sarashina

Ashtanga Yoga Basic 1 (Open for beginners)

2 hours

     
     
     
13:00      
     
     

13:30 - 15:00

Kathy

Journey to the heart Level

90 min

13:30 - 15:00

Chama

Yoga that specially makes your heart open

90 min

13:30 - 15:00

Masaki

Bilingual (Japanese and English)Sun Salutation ~ Savasana

90 min

     
     
     
14:00

14:00 - 15:00

TROPICALISM

LIVE

60 min

14:00 - 14:25

Rui Tamaki

Beach Yoga

25 min

14:00 - 15:00

Rebecca

SUP Yoga

60 min

     
     
     
     
     
     
15:00

15:00 - 17:00

Waka Nozawa

Stress control yoga

2 hours

15:00 - 16:40

DJ NU-DOH

DJ

100 min

     
     
     

15:30 - 17:00

Risa Nishiura

“How to use the body and gravity” by Acro Yoga Beginners are welcome

90 min

15:30 - 17:00

Ikki Bando

To all yoga beginners and non yogis-Special Study of Down dog

90 min

15:30 - 17:00

Noelle Kirishima

Kriya and meditation to release fear that blocks yourself

90 min

15:30 - 15:55

 HANA

Beach Yoga

25 min

     
     
     
16:00      
     
     
     
17:00

17:00 - 18:00

Rebecca

SUNSET SUP YOGA

60 min

 

17:10 - 18:00

All star yoga instructors & DJ CALM

Sunset Yoga ChillOut DJ Set

50 min

 
 
 
 
18:00

18:30 - 22:30

DJ CALM

CALM DJ Set

Masumi Lacoste and Aki-Ra Sunrise

Ecstatic Yoga Dance

Kanako Horiuchi

Kanako Horiuchi Ryukyu classic songs Live Set

VAIKUNTHAS and More

VAIKUNTHAS "Black Magic" Live Set

4 hours

19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
24:00
A Venue B Venue C Venue D Venue Shanti
space
Free Beach
Yoga
SUP Yoga Ryukyu Martial
Arts studio
Sunset
Yoga
Sunrise
Yoga
Murasakimura
6:00

6:00 - 6:50

All star yoga instructors & DJ KGO

Sunrise Yoga

50 min

 
7:00

7:30 - 9:30

Kathy

Magic Points of the Body Level

2 hours

7:30 - 9:00

Ryu Ikue

How to make ideal alignment in standing poses

90 min

7:30 - 9:00

Shinnosuke

Functional Vinyasa Yoga

90 min

7:30 - 9:00

JOSE

ACTION-REACTION-connectivity in ASANAS

90 min

8:00
9:00

9:30 - 11:00

Go Sato

Super Vinyasa Flow in Okinawa by Go Sato

90 min

9:30 - 11:00

Waka Nozawa

Happy balance! ~Yoga to make happy mind~

90 min

9:30 - 11:00

Yasuhiro Yato

Power and relax

90 min

10:00

10:00-12:00

Chama

Ground your yoga! Lets make a foundation that is most important

2 hours

10:00 - 13:00

DJ SYN

DJ

180 min

       
       
       
       
       
       
11:00

11:00 - 11:25

Maya Hyashi

Beach Yoga

25 min

       
       
       

11:30 - 13:00

Yuya Sarashina

Satsang-ish Vinyasa class

90 min

11:30 - 13:00

Risa Nishiura

Acro Yoga Therapy and Thai massage(Open for Beginners)

90 min

11:30 - 13:00

Masumi Lacoste

Upper chakra work

90 min

       
       
       
12:00        
       
       

12:30-14:30

Kazuya Yanagimoto

ASANA MANDALA, Road to Sirsasana

2 hours

       
       
       
13:00

13:00 - 14:00

Ritsuko Tanaka

Talk

60 min

       
       
       

13:30 - 15:00

Ikki Bando

Solfeggio Sound bathing Chakra Meditation x VAIKUNTHAS Live set

90 min

13:30 - 15:00

Yasuhiro Yato

Deep asana method: shoulders ~Tips to change your asana〜

90 min

13:30 - 15:00

Osamu Yamashiro

Core and Asana, from Anatomical point of view

90 min

       
       
       
14:00

14:00 - 15:50

DJ SINKICHI

DJ

110 min

14:00 - 14:25

Michelle

Beach Yoga

25 min

14:00 - 15:00

Rebecca

SUP Yoga

60 min

       
         
         
         
         
         
15:00

15:00-17:00

JOSE

POORVA PRATANA STHITI

2 hours

15:00 - 16:00

Ritsuko Tanaka

SUP Yoga ~ Ocean Exercise

60 min

       
         
         
 

15:30 - 17:00

Kazuya Yanagimoto

Any Given Day

90 min

15:30 - 17:00

Kathy

Yoga Flow & Soul Level

90 min

15:30 - 17:00

Go Sato

Open a door to your heart with asana and pranayama

90 min

15:30 - 15:55

Shizu Uchima

Kids Yoga

25 min

       
         
       
 

15:50 - 16:40

VAIKUNTAS Magic Live Set @ Shanti Space

LIVE

50 min

       
16:00

16:00 - 17:00

Rebecca

SUP Yoga

60 min

       
       
       
       
17:00

17:00 - 18:00

Ritsuko Tanaka

SUNSET SUP YOGA

60 min

 

17:10 - 18:00

All star yoga instructors & DJ KGO

Sunset Yoga ChillOut DJ Set

50 min

   
18:00  
 
 

18:30 - 22:30

Yogabale Dancers

YOGA BALEARIC RAVE PARTY

KUONAki-Ra sunrise、Dazoku

AGNI SUTRA

RaBiRaBi

RaBiRaBi Live Set

SATSANG All star musicians and performers

Okinawa SATSANG2016 Ending Big Session Live Set

4 hours

19:00
20:00
21:00
22:00
 
23:00
24:00
up
Instagram
facebook
twitter